søndag den 10. april 2011

Krigerens frokostpizza


Inspireret af en weekendtur til Rom og ikke mindst det sublime romerske køkken har jeg lavet denne nemme, lækre og billige frokostudgave af en af italienernes yndlingsretter: pizzaen.

Min version bruger en ubagt bund købt i Netto, da det er for omsfangsrigt at slå en dej op til frokost. Desuden er den uden ost og i det hele taget supersimpel og sund.

Ingredienser:
1/2 ubagt pizzabund (købes fx i Netto)

Tomatsovs:
200 g cherrytomater
1/2 løg
1 fed hvidløg
Salt og peber

Fyld:
100 g hakket oksekød
1 rød peber
100 g halverede champignon

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på den højeste indstilling (omkring 300 grader). Rul den halve pizzabund ud til dobbelt størrelse med en kagerulle (sørg for at have rigeligt mel på både bord og dej, så den ikke sætter sig fast). Blend ingredienserne til tomatsovsen med en stavblender og smør et tyndt lag ud over hele pizzabunden. Fordel fyldet jævnt over hele pizzaen. Smid den på en plade der er opvarmet i ovnen og giv pizzaen 10 minutter til den er flot brun på skorpen og kødet er gennemstegt.

Velbekomme... Fordi du bliver hvad du spiser!

Ingen kommentarer: