Jeg er spinninginstruktør og træner 3-6 gange ugentligt bl.a. spinning, cykling, løb, svømning og vægttræning ved siden af fuldtidsstudier og arbejde. En presset ugeplan som denne får for de fleste lov til at forpurre selv de mest velmenende ønsker om en diæt af sund, nærende mad, ofte fordi mange tror at det er besværligt, dyrt, tager oceaner af tid og koster mange penge. Derfor ender vi ofte med færdigretter eller halvfabrikata som dybest set består af kemi og restprodukter fra fødevareindustrien, f.eks. pølser, hakket kød fra supermarkedet, billigt pålæg, frostretter osv.
Det er der bare ingen grund til! Det er af absolut tarvelig kvalitet og en tommelfingerregel er at jo mere en fødevare er forarbejdet, jo dårligere er de ingredienser der indgår. Det er så let at lave nem, sund og velsmagende mad, så hvorfor ikke gøre det?
Denne blog indeholder mine egne erfaringer, råd og opskrifter. Husk den gamle kliché: Du bliver hvad du spiser... Så spis Krigermad!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar