Brødet består udelukkende af kerner, nødder, lidt salt og æg som bindemiddel. |
100 g mandler
100 g valnødder
100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
5 æg
1 dl olie
1-2 tsk. salt
Sådan gør du
Hak mandler og valnødder groft med en kniv. Bland alle ingredienser sammen, kom massen i en smurt form - gerne en silikoneform. Bages 1 time ved 160 grader i en forvarmet ovn.
Det kræver ikke en bachelor-grad i human ernæring for at regne ud at energitætheden i det her brød er ret høj, så man skal nok ikke æde et halvt om dagen. Det er dog pakket med gode fedtsyrer og en del protein som kroppen vil være dig YDERST taknemmelig for på vejen mod bedre performance.
Velbekomme! Krigermad - fordi du bliver hvad du spiser.
4 kommentarer:
Ser lækkert ud...hvor lang tid kan det holde sig??
Og hvordan opbevare man det bedst??
Har lige bagt et her brød efter din opskrift.. og det blev bare mums... Der kommet helt sikkert en version på min blog senere!
Jeg skal selvfølgelig nok linke til din blog når det kommer online :)
Mange hilsner
Mette
fra
Min low carb blog senere!
Husk at blend hørfrøene, da de ellers ikke bliver optaget af tarmene. De ryger bare igennem og det er der jo ingen fidus i ;)
Bliver hørfrøene da ikke knækket når man tygger dem ?
Send en kommentar